Valton Krasniqi në konkursin e Zvicrës për “Eurovision 2012″

Written by admin. Posted in Music, News

Published on September 26, 2011 with No Comments


Këngëtari shqiptar me banim në Zvicër, Valton Krasniqi ka paraqitur krijimin e tij “Turn Off The Lights” në konkursin zviceran për seleksionimin e përfaqsueses së këtij shteti në “Eurovision”. Ky konkurs ka disa faza eleminuese dhe vlersimi kryhet në bazë të votave të jurisë dhe dëgjuesve radiofonik. Valtoni nuk është i pari shqiptar që tenton të përfaqsoj Zvicrën në “Eurovision”. Vjet në të njëjtin konkurs, morën pjesë dhe Genta Ismajli e Ilira.

Share this Article

No Comments

There are currently no comments on Valton Krasniqi në konkursin e Zvicrës për “Eurovision 2012″. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment