Bledi Strakosha spostohet te “Top Channel”

Written by admin. Posted in Gossip, TV

Published on August 27, 2011 with No Comments

Shtatori eshte muaji qe do te vendose njehere e mire se cilat do te jene ndryshimet e rendesishme te programacioneve dhe moderatoreve apo gazetareve te njohur nga njeri televizion ne tjetrin. Nderkaq thashetheme qe i kapercejne dyert e secilit televizion qarkullojne ne lidhje me keto ndryshime.

Nje prej lajmeve ende te pakonfirmuara eshte spostimi i moderatorit Blendi Strakosha nga televizioni Klan i cili i dha disa here shanset per te prezantuar, drejt televizionit Top Channel ku siç mesohet Strakosha ka marre persiper nje produksion televiziv. Megjithate ne bisdeda me miqte Strakosha tregohet i rezervuar duke mos dhene shpjegime te metejshme rreth formatit te emisionit televiziv ku do te jete i perfshire.

Share this Article

No Comments

There are currently no comments on Bledi Strakosha spostohet te “Top Channel”. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment